Go with the flow…

Annorlunda kan inte ens börja beskriva hur min verklighet ser ut just nu Värmen kan du ju förstå men det är att inte kunna få duscha att ha en hemma bygd toa och människor runt om mig som bara prata sitt eget språk är ganska slitsamt för huvudet Värmen kan du ju förstå men det är att inte kunna få duscha att ha en hemma bygd toa och människor runt om mig som bara prata sitt eget språk är ganska slitsamt för huvudet

Han håller på att göra om badrummet och som hemma startar han tidigt. Så det brev inte så mycket sömn. Varmt och mycket dofter gjorde att jag öppnade ett fönster. Big mistake! Då kom moskitorna och jag fick ligga och klia mig som en tok istället! Min egen dumhet!

Huset där jag bor.

Det lilla plåthuset till höger är toaletten. Jag har hittills inte vågat att testa.

Alla är mycket trevliga och vänliga och allt går långsamt, vilket jag just idag är tacksam för. Det var en lång varm natt utan mycket sömn så jag är lite seg. Det är vattenbrist till den graden att det vattnet du inte dricker upp ur ditt glass hälls tillbaks i kannan. Försöker förstå hur detta livet är.

Utsikten

Det är mycket för hjärnan att processa!

Vi hörs senare😃🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.