Äntligen säger jag bara!

Välkommen till vår nya blogg! Här kommer alla i vår underbara styrelse att skriva lite då och då. Så att du kan få läsa om vad vi gör mer regelbundet och du kan även ställa frågor till oss.

Först ut är jag, er ödmjuka ordförande. Just idag är det extra roligt att skriva då vi just idag släppte vår lilla bomb: Vi kan nu bli gesäll och mästare inom vårt yrke! HURRA! Det betyder att massörer, massageterapeuter och medicinska massageterapeuter nu kan ansöka om att bli gesäll. Sen när du har blivit gesäll kan du ansöka om att bli mästare. Massagemästare! Låter bra tycker jag, vad tycker du? Om du undrar hur detta går till och vilka krav som ställs så kan du läsa om det här

En annan anledning att det är roligt att skriva just idag är att YrkesMassörerna har inlett ett samarbete i Sydafrika med den ideella organisationen Youth Zones, som arbetar för att hjälpa unga ut från kåkstäderna. Som ordförande är jag först ut och åker ner nu på torsdag.

Tanken är att vi ska skicka ner massörer årligen, som ska lära ut massage. Detta kommer bli en fantastisk utvecklande resa för den som åker och även ge ungdomar i kåkstäderna chans till utveckling. En win-win helt enkelt. Vem som får resa nästa år och vilka krav som ställs återkommer vi till under våren.

Jag kommer återkomma här under min resa i Sydafrikas kåkstäder, så du kan följa med hur det ser ut och vad jag gör. Ska även klura ut hur jag kan få in lite bilder i bloggen. Första inlägg kommer på fredag.

Tack för din läsartid _ önskar Tone, Ordförande YrkesMassörerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.