Lite som på Skansen..

Jag är den enda vita här och det märks! Vart en vi så tittar folk, nej de tittar inte de stirrar! ”Vad gör hon här? Ska hon verkligen bo här? Ska hon verkligen bo här i tio dagar? Är hon inte klok?

Men när vi börjar Prata diskutera saker hur vi tänker om världen om politiken och det var en människa så upptäcker vi alla att skillnaden är inte så stora. Vi har samma tankar samma problem fast mina är mycket mycket mindre

Helt ärligt mitt enda problem det är toaletten! Den är byggd och inte speciellt ren. Så att sitta är en ren omöjlighet. Imorse hängde jag mig över toan i armarna. Som tur är så blir det inte så mycket mat för det är så fruktansvärt varmt så jag är inte hungrig. Så en så länge har det inte varit så många besök till toaletten.😂

Olikheterna är så enorma samtidigt som de vill ha gemensamt finns där också det är otroligt spännande att prata med dessa människor och upplever att det finns en hel del gemensamma faktorer i våra liv

Idag var vi i Shoppingcentret som ligger i Kåkstaden. För att komma dit tog vi en lokal liten buss som Klas varnade mig starkt för att inte åka ner över huvudtaget. De är alltid inblandade i olyckor för att de tycker in så många människor och varor att det är allt allt för tungt för bilen. Ja den blev full men det gick bra!

Här sitter kvinnorna och gör massagemadrasser! Imorgon kollar jag min första kurs och det ska bli mycket spännande. De ser det direkt som en affärsmöjlighet ett sätt att känna pengar vilket jag tror alltid är deras första tanke, det är deras sätt att överleva. Så jag hoppas jag kan ge dom något vettigt. Jag tänkte starta med nacken, de flesta har ont i nacken.

Idag lagade jag mat åt dem. De förstår inte detta med att inte äta socker inte äta gluten bara laga mat från grunden inte köpa en massa konstiga saker i affären. så jag introducera dem till grönsaker i smör med kryddor. Det blev en succé! De vill alla nu försöka att äta mer grönsaker och sluta med socker! Det ska bli spännande och se om de klarar det för allt här har socker i sig till och med den sockrade varma chokladen tycker du om att jag ska ha mera socker i!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.