Massagelektion nr två

Jag vet aldrig när de kommer och jag vet aldrig hur många som kommer. Jag vet heller inte om det är detsamma som var här igår som kommer idag. Tre personer från igår kom idag, alla andra var nya

Dagens klass!

Så min tanke med att vi repeterar allt vi gjorde igår är ju helt klart inte fel. Så vi startade igen med att jag visade hus socker påverkar kroppen negativt. Alltid lika kul! Idag hade vi även en kille med, stark och vältränad sådan. Det att de känner i sin egen kropp hur svag socker gör dem att jag tror det får en effekt på deras diet framöver. Det är i alla fall min förhoppning.

Så vi startade prata lite om stress, då denna kille var väldigt stressad. Hur stressa då frågade jag komma på en skala ett till tio. Det är nog en sjua nu så han. Så eftersom Tapping är en så bra och enkel teknik för att få ner stress började vi med den.

Lugn kille!

Efter Tapping hade den absolut gått ner. Men efter ryggmassagen var han helt mjuk både i huvudet och i rygg och kropp. Nu var det nere i en trea tyckte han. Att kunna ge människor den upplevelsen känns ju mycket bra. I det här fallet är det ju inte bara för att dom ska känna en skillnad i kroppen.

Det ammas och masseras!

Så vad är målet med denna resa? Varför gör vi det här? Varför är jag här och utsätter mig trots allt för en hel del sjukdomar, faror absolut och en värme utanför begriplighet.

Massage av bebis funkar också bra

Jo för att yrkesmassörernas förbund har startat detta samarbetet för att utveckla massage för människor i kåkstäderna så att de kan starta sin massageverksamhet och förhoppningsvis tjäna pengar. Det är det övergripande målet.

Tanken är att alla våra medlemmar om de vill och om de kan ska få chansen att resa ner hit och dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter samtidigt som de får en mycket svårslagen erfarenhet själva

Så vem är det som det kan åka ner hit? Väl det kommer ställas vissa krav på dig som vill och de kommer och skriva om imorgon. Nu är det för varmt och jag kommer och gå och lägga mig med min fläkt på fullt och andas ner kroppen i den värsta hettan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.