Tid här är inte som hemma…

Så mitt uppdrag här är att åka ut till townships och se om jag kan lära ut massage. Jag har tankar och ideer om hur det kan gå till, det ä mycket som händer när man rör vid en annan människas hud, det vet ni alla!

Men några blommor har taggar. Ibland går det inte så snabbt som vi har tänkt oss. Detta projektet har varit bestämd sen 4 september. Det som då var överenskommit var att jag kommer ner och organisationen Youth
Zones organiserar boendet och ser till att människorna där vet att jag kommer och va jag kan hjälpa dom med. Enkelt tänke du. Allt är klart tänker jag, i September.

Men icke. Min kontakt person, Doc – har haft privata stora problem. Saker som ingen kunde förutse då. Så när vi i går fick ett sms med texten, ”va är hon här nu? Jag har inte hittat nån stans för henne att bo, jag har själv inget hem. Jag har ingen möjlighet att lösa detta nu . Kan hon vänta i några dagar?” Då var inte stämningen så hög här kan jag säga.

Go with the flow. Fast lite märkligt att ha åkt till andra sidan jordklotet, och sen inte alls få möjligheten att göra det som vi planerat så väl. Tid i Sydafrika är ett helt annat koncept! Vänta och se. Så nu! Nu är det klart. Vi har hittat ett township, och jag ska tydligen bo hos en kvinna som heter Kate.

Hammenskraal heter mitt township. Det är lång dit och problemet nu är att lösa hur jag kan komma mig dit. Nu är jag bara glad och tacksam att det hela iaf blir av, det är bestämt och det finns en person som vet att jag kommer bo i hennes ”hus” snart. Vilket äventyr detta är!

#massagfortownships. #yrkesmassörerna #yrkesmassör #Handsonkroppsterapi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.