Vad äter vi här?

De har en sak som de alltid äter.morgon middag och kväll det heter Pap! Det är majs som har blivit processat på något vis till ett vitt pulver som man blandar med vatten och göra till en tjock ganska äcklig stabbig gröt. Till detta äter dem kött.

Så då jag testade på dem och det visade sig att de blev jättesvaga alla ihopa så är det två kvinnor som har kommit och frågat vad kan jag då äta istället? Jag blev mycket förvånad eftersom här finns det så mycket fräscha fantastiska grönsaker det finns så mycket god frukt och det finns mycket bra kött så såg jag inte problemet.

Vi började med att ta bort margarinet. Jag läste helt enkelt innehållsdeklarationen för dem. Vill du verkligen betala för en produkt som innehåller 57 % vatten och resten kemikalier? Hon gick direkt till kylen och slängde sin Flora baam!

Sedan dess är jag som har lagat middag varje dag. Hon åkte till affären och fyllde i kylskåpet med alla möjliga grönsaker.Hon lovade också att sluta äta. Iallafall så länge jag är här.

Och det roliga är att både hon och hennes söta granne har inte ätit papp på fyra dagar och kom till mig idag och berättade att deras klänningar redan lösa runt magen! De känner sig inte alls svullna som innan, de känner sig piggare

Idag lär ju ha den Yngsta dottern att göra omelett hon är fast bestämd på att inte bli lika tjock som sin mamma. Och nu kan hon göra en god omelett med smör varje dag och bli starkare

Mission completed!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.